Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Lansare: Revista ARTA #14-15 & #16-17 / Catalog Arte în București – Omul împotriva vieții 2015 / Acordarea Premiilor Salonului Național de Pictură 2015

Lansare: Revista ARTA #14-15 & #16-17 / Catalog Arte în București – Omul împotriva vieții 2015 / Acordarea Premiilor Salonului Național de Pictură 2015
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invită la lansarea numerelor 14-15 și 16-17 ale Revistei ARTA, publicație de artă contemporană, la Librăria Cărturești – Pictor Arthur Verona nr. 13, miercuri 17 februarie 2016, ora 18.00.
Cu această ocazie se va prezenta publicului și noul catalog “Arte în București – Omul împotriva vieții“.
Totodată, se vor acorda Premiile Salonului Național de Pictură 2015.

Vă așteptăm cu drag!

Ambele numere conțin, ca de obicei, portrete și portofolii de artist, expoziții în România și în străinătate, cronici vizuale și de carte.

Numărul 14-15 / 2015 are două consistente dosare tematice care discută și problematizează performance-ul în Europa de Est (coordonatoare: Ileana Pintilie) şi evenimentul Timişoara Art Encounters (coordonatoare: Sorina Jecza), iar dosarele din numărul 16-17 / 2015 analizează arta contemporană a sticlei (coordonatoare: Aurelia Mocanu) şi ediţia de anul acesta a Bienalei de la Veneţia (coordonatoare: Daria Ghiu).

Toate cele 4 coordonatoare de dosar vor fi prezente la eveniment pentru a introduce materialele și a discuta cu participanții.

Revista Arta 14-15

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.