Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Lansarea catalogului Arte în Bucureşti 2014

Lansarea catalogului Arte în Bucureşti 2014

Uniunea Artiştilor Plastici din România

Lansare catalog

ARTE ÎN BUCUREŞTI – ediţia a V-a

Explorări urbane

Miercuri 13 mai 2015, la ora 17.30 va avea loc lansarea catalogului ARTE ÎN BUCUREŞTI ediţia a V-a, în cadrul târgului de artă ART SAFARI, din Clădirea Ciclop de pe B-dul Magheru nr. 6-8.

Evenimentul ARTE ÎN BUCUREŞTI 2014, aflat la a V-a ediţie, a fost organizat de UAP în 10 galerii, muzee şi spaţii neconvenţionale din Bucureşti şi a avut ca scop apropierea publicului de artă, prin diversitatea lucrărilor celor 150 de artişti.

Catalogul Arte în Bucureşti prezintă o radiografie a artei contemporane din Bucureşti şi a societăţii urbane prin cele 8 capitole ale sale: premii UAP, proiecte expoziţionale, performance – instalaţie, pictură, sculptură, grafică, multimedia, arte decorative şi design grafic.

Beti Vervega

Coordonator Proiect

0744 633737

catalog arte
DSCN0054 DSCN0053 DSCN0049

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.