Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Lansarea catalogului Arte în Bucureşti 2014

Lansarea catalogului Arte în Bucureşti 2014

Uniunea Artiştilor Plastici din România

Lansare catalog

ARTE ÎN BUCUREŞTI – ediţia a V-a

Explorări urbane

Miercuri 13 mai 2015, la ora 17.30 va avea loc lansarea catalogului ARTE ÎN BUCUREŞTI ediţia a V-a, în cadrul târgului de artă ART SAFARI, din Clădirea Ciclop de pe B-dul Magheru nr. 6-8.

Evenimentul ARTE ÎN BUCUREŞTI 2014, aflat la a V-a ediţie, a fost organizat de UAP în 10 galerii, muzee şi spaţii neconvenţionale din Bucureşti şi a avut ca scop apropierea publicului de artă, prin diversitatea lucrărilor celor 150 de artişti.

Catalogul Arte în Bucureşti prezintă o radiografie a artei contemporane din Bucureşti şi a societăţii urbane prin cele 8 capitole ale sale: premii UAP, proiecte expoziţionale, performance – instalaţie, pictură, sculptură, grafică, multimedia, arte decorative şi design grafic.

Beti Vervega

Coordonator Proiect

0744 633737

catalog arte
DSCN0054 DSCN0053 DSCN0049

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.