Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Le Grand Tour @ Muzeul Brăilei „Carol I”

Le Grand Tour @  Muzeul Brăilei „Carol I”
Administrator
In memoriam. Expozitia de grafica cu lucrari semnate Emilia Dumitrescu (31 iulie 1921 – 22 septembrie 2005). ) s-a deschis la Muzeul Brăilei „Carol I” – Muzeul Muzeul Brăilei Sectia de ArtăMaria Stoica sef sectie, in Galeria „Gheorghe Naum” (Piata Traian nr. 3, intrare din Calea Galati).
„Le Grand Tour. Calatoriile de studiu ale unui artist roman. 1959 – 1961” este intitulata expozitia in care se pot admira Roma, Veneţia, Sankt Petersburg, Moscova, Viena… publicul este invitat să (re)descopere locuri pitoreşti şi marile capitale culturale ale Europei, aşa cum se înfăţişau ele în preajma anului 1960 graficienei Emilia Dumitrescu.
Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică, între 10.00 şi 18.00.

Foto: Armanda Filipine, revista de cultura si informatie Braila Chirei

Le Grand Tour

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.