Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Le Grand Tour @ Muzeul Brăilei „Carol I”

Le Grand Tour @  Muzeul Brăilei „Carol I”
Administrator
In memoriam. Expozitia de grafica cu lucrari semnate Emilia Dumitrescu (31 iulie 1921 – 22 septembrie 2005). ) s-a deschis la Muzeul Brăilei „Carol I” – Muzeul Muzeul Brăilei Sectia de ArtăMaria Stoica sef sectie, in Galeria „Gheorghe Naum” (Piata Traian nr. 3, intrare din Calea Galati).
„Le Grand Tour. Calatoriile de studiu ale unui artist roman. 1959 – 1961” este intitulata expozitia in care se pot admira Roma, Veneţia, Sankt Petersburg, Moscova, Viena… publicul este invitat să (re)descopere locuri pitoreşti şi marile capitale culturale ale Europei, aşa cum se înfăţişau ele în preajma anului 1960 graficienei Emilia Dumitrescu.
Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică, între 10.00 şi 18.00.

Foto: Armanda Filipine, revista de cultura si informatie Braila Chirei

Le Grand Tour

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.