Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 1, 2020

Scroll to top

Top

Legitimații internaționale (IAA/AIAP) 

Legitimații internaționale (IAA/AIAP) 
Administrator
Începând cu luna octombrie 2017, UAP din România pune din nou la dispoziția membrilor săi legitimații internaționale de tip card (IAA/AIAP) care oferă intrare gratuită la un număr important de muzee și instituții culturale la nivel mondial.

Pentru a intra în posesia unei legitimații IAA/AIAP, vă rugăm să transmiteți o fotografie scanată – tip buletin pe adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro, cu precizarea: „Pentru legitimație AIAP”, însoțită de numele dvs. și filiala din care faceți parte și copie după actul de identitate.
Legitimațiile IAA/AIAP pot fi ridicate de la sediul UAP din România (str. Piața Amzei nr. 13, etaj 4, sect. 1, București) în fiecare joi, între orele 12.00 – 16.00 sau la cerere, se pot trimite prin poștă. Costul unei legitimații cu valabilitate de un (1) an( respectiv perioada 1 ianuarie – 31 decembrie, indiferent de data emiterii legitimației) este de 30 euro la cursul zilei și poate fi achitat la casieria UAP.
Pentru lista completă a muzeelor/instituțiilor care acceptă legitimațiile IAA/AIAP accesați pagina oficială IAA/AIAP la http://www.iaa-europe.eu/…/other-european-net…/iaa-card.html

Persoană de contact: Laurențiu Nistor
Tel : 0786 911 089

Lista cu muzee și instituții care acceptă legitimația IAA/AIAP