Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Legitimații internaționale (IAA/AIAP) 

Legitimații internaționale (IAA/AIAP) 
Administrator
Începând cu luna octombrie 2017, UAP din România pune din nou la dispoziția membrilor săi legitimații internaționale de tip card (IAA/AIAP) care oferă intrare gratuită la un număr important de muzee și instituții culturale la nivel mondial.

Pentru a intra în posesia unei legitimații IAA/AIAP, vă rugăm să transmiteți o fotografie scanată – tip buletin pe adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro, cu precizarea: „Pentru legitimație AIAP”, însoțită de numele dvs. și filiala din care faceți parte și copie după actul de identitate.
Legitimațiile IAA/AIAP pot fi ridicate de la sediul UAP din România (str. Piața Amzei nr. 13, etaj 4, sect. 1, București) în fiecare joi, între orele 12.00 – 16.00 sau la cerere, se pot trimite prin poștă. Costul unei legitimații cu valabilitate de un (1) an( respectiv perioada 1 ianuarie – 31 decembrie, indiferent de data emiterii legitimației) este de 30 euro la cursul zilei și poate fi achitat la casieria UAP.
Pentru lista completă a muzeelor/instituțiilor care acceptă legitimațiile IAA/AIAP accesați pagina oficială IAA/AIAP la http://www.iaa-europe.eu/…/other-european-net…/iaa-card.html

Persoană de contact: Laurențiu Nistor
Tel : 0786 911 089

Lista cu muzee și instituții care acceptă legitimația IAA/AIAP

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.