Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Livia Bar

Administrator
Livia Bar
Livia Bar
Adresa: Str. Tulnicului, Nr. 1, Bl. C1B, Ap. 11, Et. 2, – Alba Iulia – România
Tel: +4/0754. 469. 606
e-mail:
PIEPTAR-BAR-LIVIA

„Pieptar”acrilyc pe pânză 100X100cm

Livia Bar
În pictura artistului Livia Bar, uneori lumina cade în cioburi. Aruncă în față chipuri, siluete, motive figurative ce trimit la zone psihologice și religioase. Contrastele valorice punctează dramatic. Semnele plastice îșî caută echilibrul, gestul precede momentul în care compoziția se limpezește si o încarcă în densitate.
Zone de neutralitate rețin amprenta tensiunii și fortifică expresia de țipăt în așteptare.

Nicoleta Bărbat

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.