Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 12, 2019

Scroll to top

Top

Lumina / NDVA#007 @ Combinatul Fondului Plastic

Lumina / NDVA#007 @ Combinatul Fondului Plastic
Administrator
Studio ARTE / ArtistRunSpace
Str Baiculesti, nr 29, sector 1, Bucuresti, Combinatul Fondului Plastic, 06.10.2017, 07 Pm

Lumina / NDVA#007

Studio Arte prezinta cu ocazia lansarii proiectului #ContainerArt in noua locatie, instalatia Lumina, creata site specific impreuna cu artistii invitati si situata pe “Aleea magaziilor”, in incinta Combinatului Fondului Plastic.
In cadrul evenimentului NAG, asa cum si-a obisnuit vizitatorii, Studio ARTE va fi prezent cu Noaptea Devoratorilor de VideoArt #NDVA007, editie care isi propune o selectie din filmele video prezentate in cadrul celorlalte 6.

Artisti participanti:

Alin Carpen
Reka Csapo Dup
Valentin Duicu
Mircea Roman
Elena Scutaru
Marcel Scutaru
Alexandru Siminic
Stefan Siminic
Patricia Teodorescu
Lucian Tiganus
Florentina Voichi
Marian Zidaru
Victoria Zidaru

In acest spatiu, un „artist–run-space/ spatiu condus de un artist”, lucreaza Patricia Teodorescu. Pentru fiecare eveniment elaboreaza un program expozitional pentru ea si alti artisti de care este legata conceptual, artisti consacrati sau emergenti, invitati pentru a-si pune in practica proiectele lor de excelenta.

„Creativitatea nu este limitată doar persoanelor care practică una dintre formele tradiționale de artă, și chiar și în cazul artiștilor creativitatea nu se limitează doar la exercitarea artei lor. Fiecare dintre noi are un potențial creativ, care este ascuns de competitivitate și de succes-agresiune. Recunoaștea, explorarea si dezvoltarea este sarcina școlii. Creația – fie că este vorba de pictură, sculptură, simfonie sau roman – implica nu numai talentul, intuiția, puteri de imaginație și de aplicare, dar, de asemenea, capacitatea/ abilitatea de a modela material, care ar putea fi extinsa/ extrapolata la alte domenii sau sfere sociale relevante ”
Joseph Beuys

https://www.facebook.com/studioarte.artistrunspace
https://www.facebook.com/studioarte…/photos_albums