Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Lumina / NDVA#007 @ Combinatul Fondului Plastic

Lumina / NDVA#007 @ Combinatul Fondului Plastic
Administrator
Studio ARTE / ArtistRunSpace
Str Baiculesti, nr 29, sector 1, Bucuresti, Combinatul Fondului Plastic, 06.10.2017, 07 Pm

Lumina / NDVA#007

Studio Arte prezinta cu ocazia lansarii proiectului #ContainerArt in noua locatie, instalatia Lumina, creata site specific impreuna cu artistii invitati si situata pe “Aleea magaziilor”, in incinta Combinatului Fondului Plastic.
In cadrul evenimentului NAG, asa cum si-a obisnuit vizitatorii, Studio ARTE va fi prezent cu Noaptea Devoratorilor de VideoArt #NDVA007, editie care isi propune o selectie din filmele video prezentate in cadrul celorlalte 6.

Artisti participanti:

Alin Carpen
Reka Csapo Dup
Valentin Duicu
Mircea Roman
Elena Scutaru
Marcel Scutaru
Alexandru Siminic
Stefan Siminic
Patricia Teodorescu
Lucian Tiganus
Florentina Voichi
Marian Zidaru
Victoria Zidaru

In acest spatiu, un „artist–run-space/ spatiu condus de un artist”, lucreaza Patricia Teodorescu. Pentru fiecare eveniment elaboreaza un program expozitional pentru ea si alti artisti de care este legata conceptual, artisti consacrati sau emergenti, invitati pentru a-si pune in practica proiectele lor de excelenta.

„Creativitatea nu este limitată doar persoanelor care practică una dintre formele tradiționale de artă, și chiar și în cazul artiștilor creativitatea nu se limitează doar la exercitarea artei lor. Fiecare dintre noi are un potențial creativ, care este ascuns de competitivitate și de succes-agresiune. Recunoaștea, explorarea si dezvoltarea este sarcina școlii. Creația – fie că este vorba de pictură, sculptură, simfonie sau roman – implica nu numai talentul, intuiția, puteri de imaginație și de aplicare, dar, de asemenea, capacitatea/ abilitatea de a modela material, care ar putea fi extinsa/ extrapolata la alte domenii sau sfere sociale relevante ”
Joseph Beuys

https://www.facebook.com/studioarte.artistrunspace
https://www.facebook.com/studioarte…/photos_albums

 

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.