Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Lupșe Sergiu

Administrator
Lupse Sergiu
Lupșe Sergiu
Adresa: România
Tel:
e-mail: sergiulupse@yahoo.com

REMNANT_FILM_2011

REMNANT_FILM_2011

Prezentare Demers Artistic

Sergiu Octav Lupse s-a nascut la 4 mai 1980 în Cluj. Este absolvent al Universitatii de Arte si Design din Cluj, sectia Foto-Video-Procesare Computerizata a Imaginii, promotia 2003. A terminat masterul la Universitatea Națională de Arte din Bucuresti. Între 1999 si 2005 a expus în 23 de expozitii de grup. A participat activ în cadrul a opt tabere de fotografie, asistenta video (teatru), documentare din România si Franta (Nantes – 2002). Numara prezența la peste 10 festivaluri de film, scenarii, vizionări video, de aici si de aiurea. Deja are palmares. Probabil unor “artiști foto” li se pare foarte la îndemână deprinderea de a “decupa” imagini din tot ceea ce ne înconjoara.
Nu este cazul lui Octav Lupșe. El a învățat cu totul altceva. Mai întâi a învățat să PRIVEASCĂ. (“Știința” asta încercam eu pe vremuri să o “fur” de la pictorul Ion Dumitriu.) Pe urmă Octav Lupse a înțeles că printr-un obiectiv foto artistul are puterea să “dinamiteze” tot ceea ce mișcă în jurul său; mai întâi “fixează”, apoi percepe detaliile; astfel, “materialul” odată dobândit, îi poate sta la dispoziție și mai are posibilitatea: să-l poetizeze, să-l toarne în prozaicul cel mai banal, să îl deformeze până la irecognoscibil, să îl plaseze în mitic, în grotesc, în minte, în cosmos, în Apex; de acolo chiar, mai are puterea să îl plaseze până și în nimicul ordinarului, dacă ne închipuim așa ceva.Virgil Rațiu (despre expozitia INTERLOP – 2005)

website link: www.sergiulupse.ro,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.