Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Macarie Codruța Corina

Administrator
MacarieCrenguta Corina
Macarie Codruța Corina
Adresa: Galați – România
Tel:
e-mail:

web: ,

Sunet (Sound)

Sunet

Prezentare Demers Artistic

Prin arta plastica, am gasit un sentiment armonic de implinire in relatia mea cu existenta iar modalitatea de comunicare in pictura , este una din preocuparile mele.
In mod deosebit , m-a atras spectacolul uman.Am abordat cu predilectie portretul , creat cu intentia si preocuparea de a deschide o poarta , prin care spectatorul sa poata patrunde in universul specific trairilor mele intime. Prin lucrarile mele caut o modalitate de comunicare cu publicul , un suport , un mijloc de a transmite idei, viziuni artistice. In acelasi timp , caut ca fiecare tablou sa contina un element propus spre analiza , deoarece consider ca o lucrare trebuie sa poarte taina ascunsa in spatele gestului, a privirii personajului reprezentat , sa nasca un semn de intrebare cu privire la problematica existentei umane , pentru a deschide usa catre universul imaginativ al artistului.
Gandesc ca arta are si o finalitate morala , care dezvaluie o certitudine sau o indoiala, pe care o are artistul la un moment dat.
Consider ca un pictor nu trebuie sa fie in totalitate estetolog , nici ideolog .
Artistul filozofeaza prin demersul sau artistic pe care il supune judecatii publicului.

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.