Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 21, 2020

Scroll to top

Top

MACARIE CRENGUTA CORINA

admin
  • On iulie 10, 2013
 MacarieCrenguta-Corina

MACARIE CRENGUTA CORINA

Adresa:

CV_MACARIE CRENGUTA CORINA_ro  Sunet-(Sound)

Sunet

    Demers artistic

Prin arta plastica, am gasit un sentiment armonic de implinire in relatia mea cu existenta iar modalitatea de comunicare in pictura , este una din preocuparile mele.
In mod deosebit ,  m-a atras spectacolul uman.Am abordat cu predilectie portretul , creat cu intentia si preocuparea de a deschide o poarta , prin care spectatorul  sa poata patrunde in universul specific trairilor mele intime. Prin lucrarile mele caut o modalitate de comunicare cu publicul , un suport , un mijloc de a transmite idei, viziuni artistice. In acelasi timp , caut ca fiecare tablou sa contina un element propus spre analiza , deoarece consider ca o lucrare trebuie sa poarte taina ascunsa in spatele gestului, a privirii personajului reprezentat , sa nasca un semn de intrebare cu privire la problematica  existentei umane ,  pentru a deschide usa catre universul imaginativ al artistului.
Gandesc  ca arta are si o finalitate morala , care dezvaluie o certitudine sau o indoiala, pe care o are artistul la un moment dat.
Consider ca un pictor nu trebuie sa fie in totalitate estetolog , nici ideolog .
Artistul filozofeaza prin demersul sau artistic pe care il supune judecatii publicului.