Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Mai presus de datorie @ Timișoara

Mai presus de datorie @ Timișoara
Administrator
Vernisajul expoziției „Más allá del deber” („Mai presus de datorie”) are loc marți, 10 ianuarie, de la ora 18:30, la Galeria Helios.
„Vernisajul aduce în prim plan nu doar impactul diplomației de ieri, dar și o stare de reflexie asupra rolului diplomației de azi și de mâine. În deschidere vom avea deosebită plăcere de a ne bucura de prezența domnului Silviu Rogobete, prof. univ. dr. al Universității de Vest și fost Consul general al României în Africa de Sud, a doamnei Luciana Friedmann, președintele Comunității Evreiești din Timișoara, și a membrilor Corpului consular din Timișoara”, au transmis organizatorii evenimentului.
De asemenea, în cadrul expoziției, invitații vor avea posibilitatea să-și exprime părerea asupra diplomației în scris.
Intrarea este liberă, iar expoziția va rămâne deschisă până pe 24 ianuarie.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.