Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Manciac Sanda Ana-Maria

Administrator
Manciac Sanda Ana-Maria
Manciac Sanda Ana-Maria
Adresa: Str. Scortarilor, nr. 34, ap. 14, Cluj Napoca – România
Tel:
e-mail: sanda.manciac@yahoo.com
web: ,

OGLINDIRE,  60x46 cm,  PASTEL PE CARTON, TITLE REFLECTION, 60x40 cm,  PASTEL ON CARDBOARD

OGLINDIRE, 60×46 cm, PASTEL PE CARTON

Prezentare Demers Artistic

Tema apei ca oglinda care reflecta un univers conferindu-I profunzime, mister,culoare a fost frecvent utilizata in pictura din toate timpurile, daca ar fi sa-i amintim doar pe Wiliam Turner si pe Claude Monet , dintre cei in ale caror lucrari , ,elementul acvatic apare constant.
Lucrarea se compune din doua register orizontale: peisajul ‘real’si cel reflectat in apa.Cele doua planuri se intrepatrund pe alocuri, neexistand o delimitare clara, precisa intre acestea;universul real imprumuta culoare celui reflectat.
Dominanta cromatica este calda, cu accente de lumina, ocru,galben.Prin contrastul cromatic inchis deschis, sunt evidentiate anumite zone din lucrare.
Tehnica utilizata este pastel pe carton ,am ales aceasta tehnica pentru ca imi da posibilitatea sa lucrez cu o gama cromatica larga [o multitudine de nuante] de la ocruri, galbenuri intense pana la griuri colorate, brunuri calde, profunde.

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.