Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

MARIA MARIS DARABAN 19.12.1956 – 16.07.2017

MARIA MARIS DARABAN 19.12.1956 – 16.07.2017
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a fost  MARIA MARIS DARABAN, membră marcantă a filialei Baia Mare, artistă a imaginilor picturale întruchipate în peisaje, portrete și naturi statice, cunoscută atât în țară cât şi în străinătate.

Artista s-a născut în localitatea Apa (jud. Satu Mare) şi a studiat la Institutul de Arte Plastice „Ion Andreescu”, Cluj-Napoca, promoţia 1979. Este membru al UAP din România şi al Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Plastici din 1992, precum şi membru al „Association Culturelle Terres des Arts”, Franţa începând cu 1994.

Niciodată nu vom putea înlocui marea ei generozitate, iubirea sinceră și dăruirea pentru prieteni, inima și talentul ei de aur. (Ioan Marchiș)

Transmitem întreaga compasiune familiei, prietenilor, celor care au cunoscut-o și prețuit-o.

Înmormântarea va avea loc miercuri 19 iulie 2017, ora 13.00, la cimitirul din localitatea Apa, jud. Satu Mare.

Dumnezeu să îi facă parte de odihnă veşnică.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.