Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

Dimitrescu Marta

Dimitrescu Marta
Administrator
Marta Dimitrescu
Adresa: Suedia
Tel: + 44 77 9517 4805
Collage

Prezentare Demers Artistic

Colajele Martei Dimitrescu constau din fotografii, desene și resturi de hârtie de diferite forme, acumulate într-un mod haotic. Cu un risc de confuz sau plictisitor privitorul, Marta Dimitrescu cu îndrăzneală experimente cu culori, structura, si design. Cu toate acestea, artistul reușește să adauge în mod conștient toate piesele împreună -emphasizing unele elemente, în timp ce se ascunde parțial altele – și să le dea un concept semnificativ.

Compozitia muncii Dimitrescu este construcția artistului a realității în care trăim. Marta Dimitrescu folosește inspirația și imaginația ei pentru a răspunde la degradarea mediului, ceea ce reprezintă o preocupare extraordinară astăzi. Artistul caută să se trezească simțurile noastre umane. colaje ei, inundată cu metafore, intenționează să conteste percepția noastră asupra realității și fericire. opera artistului conduce privitorul printr-o serioasă de imagini mici, care evoluează într-o imagine mai mare, cu o semnificație mai profundă. Rezultatul este o artă proaspătă și inteligent, cu o idee de inspirație în spatele ei.

Arta Martei Dimitrescu servește ca un avertisment, ea țipă, „Oamenii se trezesc! Conservați resursele noastre naturale! A salva planeta! „Transformarea avertizării întunecat și sumbru într-o formă vizuală se face într-un mod neobișnuit, combinarea bucăți de informații cu un dram de spirit și frumusețe. Capacitatea noastra de a consuma, a devenit o formă de putere. Noi trăim în lumea consumerismului. Iar amploarea globalizării sa extins la un asemenea grad vast pe care-l afectează în prezent întregul Pământ și populație.

Consecințele acțiunilor noastre nu pot fi urmărite, totuși, faptele sunt prezente – aproximativ două treimi din resursele lumii sunt utilizate în sus. Planeta noastră suferă. Marta Dimitrescu este un artist care și-a găsit propria ei limbă ciudată, care îi permite să-și exprime îngrijorările ei și să crească gradul de conștientizare a acestei probleme prin intermediul artei contemporane.

Doneliya Deneva, Universitatea Georgetown Washington, D.C. Statele Unite ale Americii

website link: www.artoteque.com

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.