Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

„MEREU: 8 Rue Seveste, 75018 Paris” @ Galeria Europe (UAP Brașov)

„MEREU: 8 Rue Seveste, 75018 Paris”  @ Galeria Europe (UAP Brașov)
Administrator
Galeria Europe (UAP Brașov) are plăcerea să vă invite vineri, 18 Martie, la ora 18:00, pe strada Mureșenilor nr. 1, Brașov, la vernisajul expoziției personale „MEREU: 8 Rue Seveste, 75018 Paris”, semnată Ioana Niculescu-Aron. Expoziția este o continuare a solo show-lui cu același titlu de la Galeria GoContemporary Art, București, din luna Ianuarie. Galeria va lua forma unui hotel, atmosfera fiind redatată de către tânăra artistă cu ajutorul limbajului artelor vizuale: pictură încadrată într-un anumit context – o modalitate de expresie familiară cinemaului. Începând cu Miercuri, 16 Martie, până în momentul vernisajului, Vineri, 18 Martie, galeria va găzdui performance-ul artistei: „Atelier în vitrină”.
În vârstă de 22 de ani, Ioana a expus lucrări în peste 15 galerii din România, Germania, Statele Unite și Italia. În prezent este beneficiară a unei burse la Universitatea de Arte de la Strasbourg-Mulhouse (Haut École des Arts du Rhin), Franța.
In contextul sincretismului artistic contemporan, artista afirmă că: ,,Astăzi pentru mine pictura este COLAJ. Pictura este colaj de SPAȚIU, OXIGEN ȘI LUMINĂ. Oamenii aleargă toți spre urban, spre metropolă. Orașul este COLAJ de gânduri în antiteză, aglomerate unele lângă celelalte – care ajung să funcționeze împreună. Esența devine o multitudine de arte. Toate elementele sunt înglobate într-un întreg – o structură arhitecturală, pe care eu o numesc HOTEL”.

Președinte UAP Brașov
Nicolae Daicu

Niculescu Aron

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.