Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 22, 2017

Scroll to top

Top

Mermeze Sibil Ruxandra

Administrator
Mermeze_Ruxandra_Sibil
Mermeze Sibil Ruxandra
Adresa: str: Topolovaţ, nr. 8, bl.TD20, ap. 5, sect. 6, Bucureşti – România
Tel: +40729.595.084
e-mail: sibilmermeze@yahoo,com
web:

Peformanţă solară_Solar performance - tapiserie_hautelise - 150x210 cm.

Peformanţă solară_Solar performance – tapiserie_hautelise – 150×210 cm.

Prezentare Demers Artistic
In tematica tapiseriilor sale, Ruxandra Sibil Mermeze este atrasa de maretia miscarilor astrale si de efectul acestora asupra pamantului. Germinatia, rodirea, ciclurile anotimpurilor i-au marcat creatiile si i-au oferit posibilitatea de a-si demonstra forta de sugestie a acestor mari „mistere” ale vietii.
Adrian Silvan Ionescu

Pamantul, soarele, samanta ar putea forma triada simbolica in jurul careia se structureaza ansamblul prezentat, cu variatiuni si intercalari inerente, cu iesiri, din repertoriul dominant tocmai pentru a rupe o anumita ritmicitate a discursului, in favoarea punerii in discutie a modalitatilor de instituire a vocabularului in afara stereotipiei.
Virgil Mocanu

Sibil Mermeze este obsedata de contur, de linie, de suprafata, de articularea in geometrii compozite a formelor generate de imaginatia ei. Pe acest fundal, semnul, presarat asemenea unei constelatii, da masura fortei sale compozitionale, susceptibila sa vizualizeze aparitia unei lumi sub forma cosmogonica
Livia Stoenescu

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.