Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

„Metal 2017” @ Orizont

„Metal 2017” @ Orizont
Administrator
Noaptea albă a galeriilor NAG 2017

UAP – Filiala Arte Decorative București va deschide expozitia „Metal 2017”, care urmăreste evidențierea tehnicilor tradiționale din domeniul prelucrării metalului în arta contemporană. „Metal 2017”, ediția a XI- a, este o expoziție națională care are ca scop promovarea, cunoaşterea şi recunoaşterea artiştilor ce folosesc ca expresie plasticã metalul, identificarea noilor tendințe din domeniu. Evenimentul expoziţional este unul așteptat fiind o manifestare specială pe scena artelor vizuale atât în Bucureşti, cât şi în ţarã.
Curatori: Maftei Gheorghe si Marian Gheorghe .
Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 9 octombrie – 6 noiembrie 2017, dar evident si la NAG 2017, intre orele 19:00-03:00

Adresa galeriei Orizont: B-dul Nicolae Bãlcescu, nr. 34 A, Bucureşti; program de vizitare: Luni- Vineri 11:00 – 19:00. Sursa fotografiei: NAG 2017

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.