Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Mihăilă Constantina

Mihăilă Constantina
Administrator
Adresa: : Str. Gutemberg 16 ap. 5, Bucuresti, Romania
Tel: +40722 621 037
 

Prezentare Demers Artistic
Scurta prezentare Nina (Constantina) Mihaila
Text aparut in cartea de fotografie „Journey to self”

Nina Mihaila este licentiata in Grafica la Academia de Arta, “N. Grigorescu” din Bucuresti, are un M.A. in Animatie Multimedia Design, la Academia de Teatru si Film “I.L.Caragiale” si studii post-universitare in Comunicare si PR la SNSPA, „David Ogilvy”, este membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania si a Uniunii Cineastilor din Romania.

Nina Mihaila are in portofoliu zeci de expozitii de arta si fotografie, numeroase participari la festivaluri internationale de film de animatie si fotografie, precum si prestigioase premii de specialitate, printre care: Premiul National Kodak pentru fotografie „European Panorama in Photography”, bursa pentru fotografie “Pepinieres europeennes pour jeunes artistes”, Chalone-sur-Saone, Franta.

Nina Mihaila este autoarea a doua filme de animatie: “Ploaia”- 2006 (http://youtu.be/P4z4jwKfky4) si “Visul ciulinului”- 2011, prezentate la festivaluri de prestigiu nationale si internationale.

Filmul “Visul ciulinului” a fost selectat si invitat sa participe in 2012 in cadrul binecunoscutului eveniment international Les Rencontres de la Photographie, Arles 2012, precum si la Festivalul Les Nuits Photographiques, Paris, iunie 2012, dupa ce in 2011 a fost prezentat in premiera la festivalul international “Animest” de la Bucuresti.

Filmul “Ploaia” a primit mai multe premii la festivaluri nationale si internationale de gen: Premiul pentru originalitate in filmul de animatie oferit de Centru National de Cinematografie, Bucuresti (2007), Premiul oferit de ASIFA (Asociatia internationala de Film de animatie) la festivalul de film de animatie BALKANIMA, Belgrad (2006), Premiu pentru film experimental la Festivalul “Cinema Iubit”, Bucuresti (2006).

website link: http://ninamihaila.wordpress.com/,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.