Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | aprilie 28, 2017

Scroll to top

Top

Mihalcea Răzvan

Administrator
MIHALCEA RAZVAN
Mihalcea Răzvan
Adresa: Buzău – România
Tel: +40
e-mail: rmihalcea1@gmail.com
web:

Marină - 100 x 70 cm

Marină-100-x-70-cm.

Prezentare Demers Artistic

Lucrarile mele reprezinta o descoperire continua de conotatii in ce priveste ceea ce e personal, specific dar si obiectiv. Raportarea la suprafata, urma, semne si caracteristicile psihologice cu ambitia unei trainicii sau poate permanente. Suprafata si materia care ii adera se coordoneaza in intentia unei afirmatii definitive prin emotie canalizata de ratiune si luciditate. Nu sunt psiholog, poet sau preot, dar ma intereseaza semnificatia si sensul actiunii umane precum si expresia si valoarea ei manifestata prin urme pe suprafete, semne prin intentie sau doar vointa de supravietuire.
Lucrarile sufera dese reorganizari, ideile disparate cauta includere in contextul precar al compozitiei in progres si dese schimbari radicale apar reconsiderand stadiile precedente sau excluzandu-le. Expresia finala sugereaza acceptare, schimbare radicala, salvare, convingere, violenta, excludere si oportunitate.

website link

Anunț

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.