Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Mihalcea Răzvan

Administrator
MIHALCEA RAZVAN
Mihalcea Răzvan
Adresa: Buzău – România
Tel: +40
e-mail: rmihalcea1@gmail.com
web:

Marină - 100 x 70 cm

Marină-100-x-70-cm.

Prezentare Demers Artistic

Lucrarile mele reprezinta o descoperire continua de conotatii in ce priveste ceea ce e personal, specific dar si obiectiv. Raportarea la suprafata, urma, semne si caracteristicile psihologice cu ambitia unei trainicii sau poate permanente. Suprafata si materia care ii adera se coordoneaza in intentia unei afirmatii definitive prin emotie canalizata de ratiune si luciditate. Nu sunt psiholog, poet sau preot, dar ma intereseaza semnificatia si sensul actiunii umane precum si expresia si valoarea ei manifestata prin urme pe suprafete, semne prin intentie sau doar vointa de supravietuire.
Lucrarile sufera dese reorganizari, ideile disparate cauta includere in contextul precar al compozitiei in progres si dese schimbari radicale apar reconsiderand stadiile precedente sau excluzandu-le. Expresia finala sugereaza acceptare, schimbare radicala, salvare, convingere, violenta, excludere si oportunitate.

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.