Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 20, 2017

Scroll to top

Top

Milu Nemethi Smaranda

Milu Nemethi Smaranda
Administrator
Milu Nemethi Smaranda
Adresa: Atelier: Strada Baratiei 44, Piata Unirii, Sector 3, Bucuresti – România
Tel: +40725 927 930

Cerbul – Colecția Lucruri Mărunte – Ulei

Prezentare Demers Artistic
Ca pictor întotdeauna gândesc serii de picturi, prin care caut să ating o coardă sensibilă a privitorului, prin tematici universale care nu țin cont de poziționarea geografică a publicului meu.
Dacă în primii mei ani de pictură am creat colecții care impresionau prin prisma dramelor specifice existenței umane, cum ar fi “Mizeria Sufletelor”, în timp am înțeles că durerea și în general sentimentele cu conotații negative, sunt atât de răspândite în rândul omenirii din toate timpurile, încât accentuarea acestui aspect prin mijloace artistice este aproape imoral și mi-am luat angajamentul să ofer, prin creația mea, o zona de confort emotional în care publicul poate evada din cotidian, astfel am realizat colecția “Anatomia Sărutului” sau “Lucruri Mărunde”.
Deși în aparență cele două colecții diferă atât ca tematică și dimensiune, ambele caută să evoce sentimentele pozitive pe care prin natura noastră adeseori credem că nu le merităm sau le uitam, dar către care prin țintim.

website link: www.crosslight.ro

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză