Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Muntean Nicolae Toma

Administrator
MUNTEAN_NICOLAE_TOMA
Muntean Nicolae Toma
Adresa: B-dul. Transilvania, nr. 6, bl. 25, ap. 10 – Alba Iulia – România
Tel: +40727.824.464 , +40258.820.947
e-mail: puiumuntean@yahoo.com
web:

Mirabila Sămânţă - ulei - pânză - oil - canvas - 80x80 cm.

Mirabila Sămânţă – ulei – pânză – 80×80 cm.

Prezentare Demers Artistic

Nicolae Toma Muntean îmbină în opera sa, într-un mod fericit, cele trei feţe ale timpului: trecutul, prezentul şi viitorul. Tonalităţile paletei variază de la un ocru pământiu, la o întreagă gamă de verde, uneori cu străluminări care pun în evidenţă forme ale temporalului şi atemporalului.
Simbolurile cristice apar ca nişte trepte care ne dau dreptul la a pătrunde misterul ce ne ocroteşte pretutindeni.
Întreaga lui pictură transmite un mesaj încărcat de simboluri şi fine aluzii mistico-religioase, de o realizare tehnică şi coloristică deosebită.
Pictor HORIA CUCERZAN
Tabăra internaţională de creaţie Ioan Inochentie Micu-Klein, Blaj, Ediţia a V-a, 2001

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.