Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Munteanu Ruxandra Ştefania

Administrator
Munteanu_Ruxandra_Stefania
Munteanu Ruxandra
Adresa: Soldat Zambilă Ioniţă nr. 4, bl.7D, sc.D, ap.160 sect. 2, Bucureşti – România
Tel: +40722.670.223; +40216.287.346
e-mail: ruxandramunteanu27@yahoo.com; m_uxy@yahoo.com

Fantezie citadină - citadina fantasy

„Fantezie citadină – citadina fantasy

Prezentare Demers Artistic
Lucrările mele tind să exprime în mod spontan stări şi sentimente. Pe măsură ce lucrarea creşte, conştientizez din ce în ce mai mult modul în care acestea se integrează în configuraţia deschisă a simbolurilor proprii. Prefer, sau mai curȃnd tind, prin fluxul ideilor, să găsesc corespondenţe proprii între semnificaţii poetice, analizȃnd şi interpretȃnd lucrările pe care le creez.
Inspiraţia apare, de obicei, cȃnd sunt concentrată asupra unor gȃnduri analitice, adesea fără o legătură cu intenţia de a crea o schiţă ci, mai degrabă, cu încercarea de a-mi defini şi redefini scopurile şi aspiraţiile, de a mă transforma continuu. Făcȃnd asta, cȃteodată încep, în mod inconştient, să schiţez linii sinuoase, care dobȃndesc semnificaţie, completȃndu-se. După ce încep să lucrez pe materialul textil, liniile nou create se multiplică şi cresc, extinzȃndu-se asemeni fractalilor şi închizȃndu-se în accente finale.
Arta mea este o artă gestuală şi se bazează, în mare măsură, pe modalităţi abstracte de a descrie sentimente şi experienţe concrete, într-un proces de sublimare.
Din punct de vedere tehnic, o parte din lucrări devin modalităţi de a explora transferul de expresie picturală către arta imprimeurilor; modalităţi care implică, se multe ori, folosirea transparenţelor; în alte lucrări, explorarea dă naştere unor compoziţii grafice.
Mă bucur de libertatea tuturor mediilor de a comunica între ele şi sunt o adeptă a acestei idei.
Pe de altă parte, în ultimele lucrări demersul meu a urmărit o separare a expresiei, rezultȃnd, pe lȃngă panourile imprimate liber şi în tehnică mixtă, o serie de picturi în acrilic şi cȃteva colaje textile.

Ruxandra Ştefana Munteanu

website link www.arte-textile.ro; www.bcub.ro;www.artpeka.ro;www.pazeltart.ro

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.