Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Oancea Morar Diana Cristina

Oancea Morar Diana Cristina
Administrator
Oancea Morar Diana Cristina
Oancea Morar Diana Cristina
Adresa: Str. Împăratul Traian, nr 54, sc E, ap 58, Bistrița – România
Tel: +40263 222 196, +40740 504 704
e-mail: diana_512000@yahoo.com

„The big picture”, acrylic colors on canvas , 60x120 cm

„The big picture”, culori acrilice pe pânză, 60×120 cm.

Prezentare Demers Artistic

Năcută în Cugir, județul Alba, absoventă Liceului „Romulus Ladea”din Cluj-Napoca în anul 2002, a urmat studiile la Universitatea de Artă și Design, în prezent aflată la nivelul doctoral. A participat la expoziții de grup în țară și în străinătate. Pe tot parcursul artistic se observă prezența continuă a portretului. Fie că este realizat realist, după fotografii vechi ca niște aduceri aminte, fie că e deformat de mișcări, devenind o „închipuire ”, sau apare ritmat de elemente decorative, ori e la limita abstractizării, acesta este prezent.

website link: dianamorar.wordpress.com

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.