Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 25, 2017

Scroll to top

Top

Oancea Traian

Administrator
Traian Oancea
Oancea Traian
Adresa: Str. George Georgescu, nr 17, Tulcea – România
Tel: +40240.536 598, +40721.594 612, +40753.516 431
e-mail: oancea.traian@yahoo.com

web: ,

“Iarna in gradina”- tempera pe hartie, 33x45cm,2012, “Winter in the garden”

“Iarna in gradina”- tempera pe hartie, 33x45cm.

Prezentare Demers Artistic
“ Mergand pe urma lectiei mari a lui Brugel cel Batran care spunea ca “ l’art c’est le rapport avec la nature”, Traian Oancea angajeaza un dialog cu lumea sensibila dar, pe masura ce evolueaza, fiecare lucrare a sa capata o dubla fata, cel de-al doilea raport fiind de natura confesiva, un dialog cu sine insusi, cu propria stare de constiinta. Ca toti pictorii adevarati, el pare a merge catre o dubla oglinda, una rasfrangand lumea, alta rasfrangandu-se pe sine.”
Marius Cilievici, artist plastic

“ Din cele cateva tablouri prezentate de el – Naturi statice – rezulta daruri de colorist si anume un nesat al prelucrarii pastei ce da imaginii pregnanta si adevar. Nu-mi dau seama daca Traian Oancea ar putea sa dovedeasca, in cateva zeci de panze, cate sunt necesare unei “personale”, ceea ce dovedeste cu atata energie, in doar trei sau patru , cate incap intr-o manifestare a obstei, dar motive ca sa-i urmarim straduintele avem”
Tudor Octavian, critic de arta

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.