Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

OPEN CALL PENTRU ARTIȘTI 2018

OPEN CALL PENTRU ARTIȘTI 2018
Administrator

EliteArt Gallery lansează concursul de artă vizuală #FRESH, dedicat artiștilor tineri, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani. Competiția se adresează pictorilor și graficienilor din România și urmărește descoperirea și promovarea artiștilor tineri, cu scopul de a le crește vizibilitatea pe piața de artă și de a le oferi oportunități noi de dezvoltare în carieră.
Nu este impusă nicio direcție tematică, tinerii sunt liberi să se înscrie în concurs cu cele mai reprezentative lucrări personale.
#FRESH se adresează artiștilor vizuali care se exprimă cu precădere în pictură, grafică, tinerilor artiști absolvenți sau studenți ai universităților de arte.
Înscrierile se fac în perioada 16 octombrie – 19 noiembrie 2017, urmând ca în perioada 20 noiembrie – 17 decembrie, comisia de selecție, alcătuită din personalități marcante din lumea artei, să aleagă câștigătorii.
În urma jurizării, vor fi selectați patru artiști. EliteArt Gallery propune două perioade de expunere a celor patru desemnați câștigători:
I. 8 Ianuarie – 10 Februarie (doi artiști)
II. 22 Iunie – 16 Iulie (doi artiști)
De asemenea, vor fi acordate 2 premii speciale. Acestea constau în promovarea pe canalele media a celor mai bune lucrări înscrise în concurs și publicitate pe magazinul online www.weshopart.ro. În acest fel, dorim să oferim vizibilitate artiștilor proeminenți și să punem bazele unei colaborări pe termen lung.
La finalul expozițiilor, galeria va selecta pentru patrimoniu o lucrare din portofoliul fiecărui artist care expune.
Cum să te înscrii:
Trimite pe adresa noastră de e-mail următoarele:
* un fișier cu cel puțin 5 lucrări scanate sau fotografiate la rezoluție 200/300dpi.
* un CV în format doc sau pdf.
* o prezentare a proiectului de minimum 300 de cuvinte.

Pentru mai multe informații, scrie-ne la: info@eliteart.org

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.