Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Opus-Flash + @ Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

Opus-Flash + @ Muzeul de Artă din Cluj-Napoca
Administrator

vă invită să onorați vernisarea expoziției

 

IOAN CUCIURCĂ

Opus-Flash +

miercuri, 17 ianuarie 2018, ora 18:00.

Manifestarea are loc la et. I,

în sălile destinate expozițiilor temporare.

Structurată pe cicluri, expoziția este o secțiune, un flash din opera artistului.

Realizate în perioade și medii diferite – desen, print digital, fotografie –, lucrările punctează câteva etape importante ce converg spre și dau seama de activitatea de ansamblu a autorului.

Aparent distincte, temele sunt articulate prin elemente discrete, comune, apte să reconfigureze și să apropie universuri aparent divergente.
Culoarea, discretă în grafica tradițională, devine aici pregnantă în imaginile de mari dimensiuni, fiind introdusă prin tehnicile contemporane, conferindule astfel un plus de picturalitate și de vitalitate.

Unele lucrări au fost prezentate în expoziții internaționale – bienale sau trienale de referință –, altele se găsesc în prestigioase muzee sau în colecții particulare.

 

Textul manifestării poartă semnătura istoricului și criticului de artă Ioana Vlasiu.

Expoziția va fi deschisa in perioada 17-28 ian. 2018

Submit a Comment

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.