Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Orașul a_cum

Orașul a_cum
Administrator

Vă așteptăm în data de 11 februarie ora 19.00 la vernisajul expoziției de pictură “ORAȘUL A_CUM”, la Centrul Artelor Vizuale, din Str. Biserica Enei nr.16 (langă Facultatea de Arhitectură ).
Cristina Taraș, Cătălina Mehedinți, Dragoș Lupu, Evangelia Taka, Mirela Iordache și Petronela Berlea – proaspăt absolvenți de master la Secția Pictură din cadrul UNARTE – prezintă orașul de acum în fragmente ce se găsesc în același spațiu pentru a fi admirate, gândite și discutate.
Sunt depășite barierele fizice și convențional spirituale printr-o analiză a atitudinii, de a sugera şi transmite dincolo de imagine mesajul social, aspecte ale relației om-societate, aflată într-o interminabilă stare de tranziție plină de tumult interior, utilizând acel limbaj plastic care să creeze un impact maxim asupra privitorului.

Dragi prieteni, colegi de breaslă și iubitori de artă,


Vă așteptăm în data de 11 februarie ora 19.00 la vernisajul expoziției de pictură “ORASUL A_CUM”, la 
Centrul Artelor Vizuale, din Str. Biserica Enei nr.16 (langă Facultatea de Arhitectură ).

Cristina Taraș, Cătălina Mehedinți, Dragoș Lupu, EvangeliaTaka, Mirela Iordache și Petronela Berlea- proaspat absolventi de master la Sectia Pictura din cadrul UNARTE- prezinta orașul de acum în fragmente ce se găsesc în același spațiu pentru a fi admirate, gândite și discutate.

Concept expozitie.

Afis Orasul-Acum

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.