Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 27, 2017

Scroll to top

Top

Orașul a_cum

Orașul a_cum
Administrator

Vă așteptăm în data de 11 februarie ora 19.00 la vernisajul expoziției de pictură “ORAȘUL A_CUM”, la Centrul Artelor Vizuale, din Str. Biserica Enei nr.16 (langă Facultatea de Arhitectură ).
Cristina Taraș, Cătălina Mehedinți, Dragoș Lupu, Evangelia Taka, Mirela Iordache și Petronela Berlea – proaspăt absolvenți de master la Secția Pictură din cadrul UNARTE – prezintă orașul de acum în fragmente ce se găsesc în același spațiu pentru a fi admirate, gândite și discutate.
Sunt depășite barierele fizice și convențional spirituale printr-o analiză a atitudinii, de a sugera şi transmite dincolo de imagine mesajul social, aspecte ale relației om-societate, aflată într-o interminabilă stare de tranziție plină de tumult interior, utilizând acel limbaj plastic care să creeze un impact maxim asupra privitorului.

Dragi prieteni, colegi de breaslă și iubitori de artă,


Vă așteptăm în data de 11 februarie ora 19.00 la vernisajul expoziției de pictură “ORASUL A_CUM”, la 
Centrul Artelor Vizuale, din Str. Biserica Enei nr.16 (langă Facultatea de Arhitectură ).

Cristina Taraș, Cătălina Mehedinți, Dragoș Lupu, EvangeliaTaka, Mirela Iordache și Petronela Berlea- proaspat absolventi de master la Sectia Pictura din cadrul UNARTE- prezinta orașul de acum în fragmente ce se găsesc în același spațiu pentru a fi admirate, gândite și discutate.

Concept expozitie.

Afis Orasul-Acum

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.