Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

PARTENERIAT UAP DIN ROMÂNIA – MANUFACTURAT.RO

PARTENERIAT UAP DIN ROMÂNIA – MANUFACTURAT.RO
Administrator
Comunicat PARTENERIAT UAP DIN ROMÂNIA – MANUFACTURAT.RO

Portalul Manufacturat.ro a încheiat recent un parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, care vizeaza creșterea vizibilității artiștilor în piață.
Suntem onorați să îi invităm pe artiștii vizuali, membri ai UAP din România, să se înscrie pe portalul Manufacturat.ro, unde își pot crea pagina personală care va cuprinde: o scurtă prezentare a artistului și a activității sale, imagini reprezentative pentru opera sa, date de contact care sa permită inițierea unei relații directe, nemijlocite, cu iubitorii de artă. Toate aceste servicii sunt puse la dispoziție gratuit.
Manufacturat.ro s-a lansat în urmă cu o lună cu scopul de a coagula o comunitate de artiști, manufacturieri, meșteri, meșteșugari, artizani, creatori de produse handmade și de a contribui la promovarea acestei comunități și a creațiilor originale. Vizibilitatea pe care portalul a căpătat-o în scurtă sa existență (6500 de vizitatori pe zi și 2000 de fani pe pagina de facebook), a adus noi oportunități de promovare: publicitate la posturi de radio și pe canalele media, promovare prin concursuri și reprezentare în cadrul unor evenimente de profil.
Pentru cei interesați să își facă cunoscute talentul și opera, am creat posibilitatea de promovare la nivel individual în cadrul portalului (pe pagina de deschidere a acestuia sau pe pagina categoriei) și a paginii de facebook Manufacturat.ro.
Pentru detalii, vă rugăm să contactați echipa Manufacturat.ro la numărul de telefon 073 521 7842 sau la adresa de e-mail: contact@manufacturat.ro.

http://www.manufacturat.ro/

Echipa Manufacturat.ro

logo uap

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.