Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

PARTENERIAT UAP DIN ROMÂNIA – MANUFACTURAT.RO

PARTENERIAT UAP DIN ROMÂNIA – MANUFACTURAT.RO
Administrator
Comunicat PARTENERIAT UAP DIN ROMÂNIA – MANUFACTURAT.RO

Portalul Manufacturat.ro a încheiat recent un parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, care vizeaza creșterea vizibilității artiștilor în piață.
Suntem onorați să îi invităm pe artiștii vizuali, membri ai UAP din România, să se înscrie pe portalul Manufacturat.ro, unde își pot crea pagina personală care va cuprinde: o scurtă prezentare a artistului și a activității sale, imagini reprezentative pentru opera sa, date de contact care sa permită inițierea unei relații directe, nemijlocite, cu iubitorii de artă. Toate aceste servicii sunt puse la dispoziție gratuit.
Manufacturat.ro s-a lansat în urmă cu o lună cu scopul de a coagula o comunitate de artiști, manufacturieri, meșteri, meșteșugari, artizani, creatori de produse handmade și de a contribui la promovarea acestei comunități și a creațiilor originale. Vizibilitatea pe care portalul a căpătat-o în scurtă sa existență (6500 de vizitatori pe zi și 2000 de fani pe pagina de facebook), a adus noi oportunități de promovare: publicitate la posturi de radio și pe canalele media, promovare prin concursuri și reprezentare în cadrul unor evenimente de profil.
Pentru cei interesați să își facă cunoscute talentul și opera, am creat posibilitatea de promovare la nivel individual în cadrul portalului (pe pagina de deschidere a acestuia sau pe pagina categoriei) și a paginii de facebook Manufacturat.ro.
Pentru detalii, vă rugăm să contactați echipa Manufacturat.ro la numărul de telefon 073 521 7842 sau la adresa de e-mail: contact@manufacturat.ro.

http://www.manufacturat.ro/

Echipa Manufacturat.ro

logo uap

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.