Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 29, 2017

Scroll to top

Top

Pavilionul de artă București Art Safari susține premiile naţionale ale Uniunii Artiştilor Plastici din România

Pavilionul de artă București Art Safari susține premiile naţionale ale Uniunii Artiştilor Plastici din România
Administrator
Premiile UAP la Art Safari

Pavilionul de artă București Art Safari va susține, la ediţia din acest an, premiile naţionale ale Uniunii Artiştilor Plastici din România. Acordarea acestor distincţii de către UAP va fi realizată cu sprijinul Ministerului Culturii.

Categoriile de decernare a premiilor UAP din acest an vor fi următoarele: Marele Premiu, Premiul de Excelență, Premiul pentru Pictură, Premiul pentru Sculptură, Premiul pentru Grafică, Premiul pentru Arte Decorative, Premiul pentru Scenografie, Premiul pentru Artă Plastică Religioasă și Restaurare, Premiul pentru Artă în Spațiul Public, Premiul pentru Multimedia, Premiul pentru Tineret, Premiul pentru Design şi Premiul Juriului.

Pavilionul de artă București Art Safari reprezintă un eveniment cultural anual organizat în luna mai, în cadrul căruia se regăsesc, printre expozanţi, galerii de artă contemporană ori muzee de artă modernă, atât din România, cât şi din străinătate. Ediţia mai 2016 a avut 25.000 de vizitatori, care au indus atmosfera culturală occidentală în București – capitala contrastelor dintre Est și Vest. O dovadă sigură a interesului crescut al publicului referitor la evenimentele culturale de anvergură și calitate.

Ediţiile anterioare ale Art Safari au ajuns cunoscute şi peste hotare, atrăgând în 2016 personalități și colecționari de renume în perioada târgului. Printre muzeele și instituțiile internaționale participante se numără Tate Modern, Muzeul Beelden aan Zee, Comisia de Cultură a Parlamentului din Bavaria, Curatoriumul european al dosarului de candidatură al Bucureștiului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, dar și specialiști din muzeele de artă din Strasbourg, Stockholm, Varșovia, Viena, Haifa, Paris, Johannesburg, Haga etc.

Un eveniment ce merită atenţia dumneavoastră, demn de trecut în agendă.

logo-artsafari-cu-pavilion-01asb-16-apusasb-16-brancusi

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.