Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Pelmuş Maria

Administrator

PELMUS MARIA
Pelmuş Maria
Adresa: Str.Unirii,Bl.B2,Et.3,At.8,Tulcea – România
Tel: +4040.535.652, +40745.081.445
e-mail: roxana.papa@gmail.com
Semn-Sign - ulei-pânză - oil-canvas 70x60 cm.
Semn-ulei-pânză-70×60-cm.
Prezentare Demers Artistic Sistemul figurativ al Mariei Pelmus s-a structurat in dependenta vizibilului, vazut essential sub form peisajului. Nu este insa vorba de un peisaj pe care ni-l livreaza o atenta observatie, ci restituirea, intr-o clipa, a picturii, a amintiriilor sedimentate De-a lungul timpului. Lumina, sub care ni se comunica acest peisaj, nu are nimic de-a face cu lumina locala, statuata cosmic, ci cu izvoarele launtrice, care au o alta ordine. In aceasta situatie, pasta folosita are o desnsitate deosebita, pentru a marca caracterul foarte personal al rememorarii unui anumit colt de natura.

website link www.bogdanpelmus.blogspot.com, www.fusion-art.net

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.