Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 28, 2017

Scroll to top

Top

Periplu în timp @ Suceava

Periplu în timp @ Suceava
Administrator
Filiala UAP Suceava vă invită miercuri, 17 mai, ora 17,00, la Galeriile de Artă ”Ion Irimescu” la vernisajul expoziției de pictură ”Periplu în timp” sub semnătura artistei CAMELIA RUSU SADOVEI.
În dramatic de lenta transformare a urbei noastre milenare, istoria oamenilor și a ctitoriilor lor rămâne un subiect fascinant prin mărturia răbdătoare în fața timpului a caselor boierești, a curților și mai ales a vieții care le inconjoară.
Pornind de la un periplu în timp, pe coordonate aleatorii, proiectul artistic al artistei CAMELIA RUSU SADOVEI este unul de studiu al locurilor reale din orașul vechi al Sucevei . Sunt locuri care stau mărturie a unor vremuri de tihnă, bogate și asezate în ierarhii precise, cu farmec de poveste inițiatică. Mai rar poziționate pe o hartă a monumentelor istorice, casele ulițelor ocolite de cruntele sistematizări, păstrează și azi amprenta stăpânilor de demult: negustori, boieri sau intelectuali remarcabili ai unor vremuri de grație de mult apuse. Este un nou drum în creația artistei, nu lipsit de dificultate, dar care propune o întoarcere în timp, către moștenirile pentru care suntem cu toții răspunzători.

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.