Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Periplu în timp @ Suceava

Periplu în timp @ Suceava
Administrator
Filiala UAP Suceava vă invită miercuri, 17 mai, ora 17,00, la Galeriile de Artă ”Ion Irimescu” la vernisajul expoziției de pictură ”Periplu în timp” sub semnătura artistei CAMELIA RUSU SADOVEI.
În dramatic de lenta transformare a urbei noastre milenare, istoria oamenilor și a ctitoriilor lor rămâne un subiect fascinant prin mărturia răbdătoare în fața timpului a caselor boierești, a curților și mai ales a vieții care le inconjoară.
Pornind de la un periplu în timp, pe coordonate aleatorii, proiectul artistic al artistei CAMELIA RUSU SADOVEI este unul de studiu al locurilor reale din orașul vechi al Sucevei . Sunt locuri care stau mărturie a unor vremuri de tihnă, bogate și asezate în ierarhii precise, cu farmec de poveste inițiatică. Mai rar poziționate pe o hartă a monumentelor istorice, casele ulițelor ocolite de cruntele sistematizări, păstrează și azi amprenta stăpânilor de demult: negustori, boieri sau intelectuali remarcabili ai unor vremuri de grație de mult apuse. Este un nou drum în creația artistei, nu lipsit de dificultate, dar care propune o întoarcere în timp, către moștenirile pentru care suntem cu toții răspunzători.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.