Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Petre Grăjdeanu 04.03.1937 – 21.05.2017

Petre Grăjdeanu 04.03.1937 – 21.05.2017
Administrator
Membru al UAP filiala Constanța din 1975, Petre Grăjdeanu absolvise Institutul de ArtePlastice Nicolae Grigorescu din București, pe care îl urmase între anii 1968-1974, unde i-a avut ca profesori pe Ilinca Veturia, Gheorghe Iliescu-Călinești și dr. Gheorghe Ghițescu.

„Știa multe. A ști taina pietrei nu e ușor. Dintr-un talentat meșter în piartă s-a transformat într-un artist capabil să-și gândească propriul univers de forme”,  a dpus criticul de artă Alice Dinculescu.

Înmormântarea are loc astăzi 23.05.2017 la Cimitirul Central.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.