Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Petrișor Gabriela Laura

Administrator
PETRISOR GABRIELA LAURA
Petrișor Gabriela Laura
Adresa: strada Calea Floreşti, nr. 60, ap. 160 – Cluj-Napoca – România
Tel: +40740.986.703
e-mail: petrisorlaura@yahoo.com; laurinnismail@yahoo.com

Critica Mitului-Mith CriticismFotografie imprimată pe hârtie-Photography printed on paper - 43x30 cm.

Critica-Mitului-Fotografie-imprimată-pe-hârtie-43×30-cm.

Prezentare Demers Artistic

Mijlocul de expresie folosit este si ramane fotografia. Dezbaterea temei plastice, prin fotografie, dincolo de obiect si forma sfideaza limita unui limbaj conventional.
Tematica abordata este intotdeauna aleasa dintr-un vis surrealist, fragmentand si suprapunand obiectul si forma.
Simbolurile alese, in lucrari sunt imprumutate, din civilizatii apuse: precum labirintul-spirala, ca proces de initiere, pomul vietii, discul ca imagine solara, ce se reinventeaza metaforic, dobandind un discurs contemporan.
Pentru expresia finala a temei alese, simbolistica exprimata este o sursa permanenta de cercetare, ce se reinventeaza si primeste noi valente estetice in lucrarile de fotografie executate.
Tehnica de reprezentare a fotografiei este intotdeauna neconventionala, de experimentare si inovare in redarea unei imaginii ideale ce se naste in subsconstient.

website link laurinnis.blogspot.ro/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.