Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Popa Valentin

Administrator
Popa Valentin
Popa Valentin
Adresa: Str. Zidarilor, nr. 8, Bloc R6, Scara a IIIa, Apartament 62,Galați – România
Tel: +40745 163 713, +40336 803 612
e-mail: aquarisvp@yahoo.com; valipopa72@gmail.com

web:

1619410_694465837259632_591809436_n

Compozitie

Prezentare Demers Artistic

Indiferent de diversitatea tematică sau a tehnicilor, folosite la lucru, în lucrările mele se întâlnesc atât figurativul dar şi sintetizarea formelor până la abstractizare.
În tehnica fierului sudat, încerc a oferi acestui material virtuți care să exprime cât mai convingător ideea-mesaj. Lucrările mele urmăresc volumul în spațiu într-un exercițiu expresionist care m-a individualizat în tot acest timp.
Căutările artistice nu se opresc doar la această tehnică de execuție. Permanent, caut noi metode de expresie : de la cioplirea lemnului care reține prin căldura modelajului ( “Băiat ghemuit”, “Taina”, Germinație), la răceala metalului încercând a reduce aici formele doar la elemente esențiale ilustrării tridimensionale a formei (“Povara întrebărilor”, “Rugăciune”, “Geneză”, Centaur rănit); de la compoziții în care folosesc un singur material precum lemnul ori piatra ( “Pescăruș” , “Cavaler”, Maternitate), la combinarea a două materiale precum lemnul și fierul în compoziții elegante, statice sau dinamice ( “Compoziție spațială”, “Pieta”, “Jertfă”).
Majoritatea lucrărilor sunt sculptură mică dar am reușit și realizarea unor lucrări de dimensiuni mari precum “Pasărea Phoenix”- fier sudat, “Sfatul Înțelepților” – inox, “Pieta” și “Jertfă” – lemn, cu prilejul unor tabere ori concursuri de creație.

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.