Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Popescu Emilian

Administrator
POPESCU EMILIAN
Popescu Emilian
Adresa: Str. Spania Nr.10, Bl. O22, Sc.1, Et. 3, ap.13 – Craiova – Romania
Tel: +40351.437.359; +40723.477.222
e-mail: ep55ep@yahoo.fr
web:
Zbor-flight- marmură-marble 80x35x25 cm
Zbor-flight- marmură-marble 80x35x25 cm
Prezentare Demers Artistic

Emilian Popescu (….) exceleaza cu celebrul “Zbor”, in opinia mea, capodopera cunoscutului sculptor. Lucrarea este executata in marmura si, fara indoiala, raspandeste in jurul ei o maretie cu identitate universala. Este magnifica. Oricand aceasta lucrare se poate realiza la dimensiuni macro si poate fi amplasata in orice metropola a lumii, indiferent cum s-ar numi.

Scriitor Constantin Ilie

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.