Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Premiul „Arco di Traiano” – ZuZu CARATANASE @ Benevento, Italia

Premiul „Arco di Traiano” – ZuZu CARATANASE @ Benevento, Italia
Administrator
Premiul Arco di Traiano pentru ZuZu CARATANASE la Benevento, Italia. Artistului plastic ZuZu CARATANASE i-a fost decernat Premiul „Arco di Traiano” în cadrul Concursului Internațional de Artă Contemporană ce s-a desfășurat la Benevento (Italia), sâmbătă 10 februarie 2018. În cadrul ceremoniei acesta a declarat: „Mărturisesc că sunt foarte bucuros pentru acest aspect. Consider că acest premiu nu este doar al meu ci și al celui care m-a învățat cum stau lucrurile cu această profesie și mereu am fost susținut de către acesta, adică Florin Stoiciu. (…)”

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.