Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 24, 2018

Scroll to top

Top

Prelungire termen de depunere a dosarelor de primiri în Uniunea Artiștilor Plastici din România pentru membri stagiari 2018

Prelungire termen de depunere a dosarelor de primiri în Uniunea Artiștilor Plastici din România pentru membri stagiari 2018
Administrator

Se prelungește termenul de depunere a dosarelor de primire in UAP din România până vineri 9 martie 2018, ora 14 (depunere la sediul din București), inclusiv pentru filialele teritoriale.

 

În perioada 25 ianuarie 2018 – 26 februarie 2018 se vor depune dosarele care vor conține

  • cerere de primire în Uniunea Artiștilor Plastici din România

  • fișă personală

  • portofoliu de fotografii după lucrări

pentru candidații ce doresc să se înscrie ca membri stagiari în Uniunea Artiștilor Plastici din România, la secretariatele filialelor de creație București și respectiv, ale filialelor teritoriale. Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 7 martie 2018, la sediul Uniunii Artiștilor Plastici din România din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul Uniunii Artiștilor Plastici din România din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. Atenție! Dosarele se vor depune doar la sediul central al Uniunea Artiștilor Plastici din România și/sau al filialelor sale, care au cuprinsă în denumirea lor sintagma “din România”. Precizarea este necesară pentru a nu se confunda cu alte entități care nu fac parte din sistemul integrat al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Regulamentul de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, cererea de primire în Uniunea Artiștilor Plastici din România și  fișa personală pot fi descărcate de aici.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.