Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Proiecte expoziționale 2016

Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invită să depuneţi cereri pentru proiecte expoziționale pentru anul 2016 (expoziții personale, de grup, retrospective, saloane etc.) la Serviciul Expoziții al UAP din Piața Amzei nr. 13, etaj 4, sector 1, București.

Contact Mihai Precup:

tel: 075 824 7491

e-mail: expouapr@yahoo.com

Cererile vor fi însotițe de următoarele documente: Curriculum Vitae, proiect expozițional, fotografii ale lucrărilor.

Artiștii trebuie să facă dovada achitării la zi a cotizației și a plății atelierelor (utilități, chirie).

 

IN MENIUL EXPOZITII – SUBMENIUL PIATRA NEAMȚ ȘI IN MENIUL ACASA – SUBMENIUL ANUNTURI – TEXT SCURT MAI JOS, Regulament Bienala Naţională de Artă Plastică “Lascăr Vorel” si Formular de participare pentru descărcare atașate

 

Fundația Vorel Piatra Neamț organizează împreună cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Neamț și Complexul Muzeal Neamț, cea de a XIV-a ediție a Bienalei Naționale de Artă Plastică ”Lascăr Vorel”, ce se va desfășura la Piatra Neamț
în perioada noiembrie – decembrie2015. Lucrările vor fi expediate până cel târziu  pe data de 4 noiembrie 2015, data expeditiei, prin curierat, fiind ambalate corespunzător şi neapărat însoţite de Formularul de participare completat cu litere de tipar.
Lucrările expuse în cadrul bienalei vor fi jurizate de specialişti în domeniu care vor acorda: “Marele Premiu”, premiile principale în cadrul fiecărei categorii şi alte premii speciale. Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul organizatorilor, finanţatorilor şi sponsorilor. Lucrările nominalizate se vor regăsi în catalogul/albumul Bienalei. Fiecare artist expozant  va primi un exemplar al acestuia. Fiecare expozant nominalizat va primi o diplomă de nominalizare care va însoţi lucrările returnate.

Conditiile de participare sunt stabilite prin Regulament.
Relaţii suplimentare se pot obţine de la:
Muzeul de Artă:  D-na Violeta Dinu,

tel. 0233 217496, mobil  0726 461812
FundaţiaVorel:  D-na Maria Huminiuc,

tel. 0233 210308, mobil  0722 252574
UA.P –  filiala Neamţ:  D-nul Ştefan Potop

tel. 0233 222240, mobil  0745 158960

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.