Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Proiecte expoziționale 2016

Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invită să depuneţi cereri pentru proiecte expoziționale pentru anul 2016 (expoziții personale, de grup, retrospective, saloane etc.) la Serviciul Expoziții al UAP din Piața Amzei nr. 13, etaj 4, sector 1, București.

Contact Mihai Precup:

tel: 075 824 7491

e-mail: expouapr@yahoo.com

Cererile vor fi însotițe de următoarele documente: Curriculum Vitae, proiect expozițional, fotografii ale lucrărilor.

Artiștii trebuie să facă dovada achitării la zi a cotizației și a plății atelierelor (utilități, chirie).

 

IN MENIUL EXPOZITII – SUBMENIUL PIATRA NEAMȚ ȘI IN MENIUL ACASA – SUBMENIUL ANUNTURI – TEXT SCURT MAI JOS, Regulament Bienala Naţională de Artă Plastică “Lascăr Vorel” si Formular de participare pentru descărcare atașate

 

Fundația Vorel Piatra Neamț organizează împreună cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Neamț și Complexul Muzeal Neamț, cea de a XIV-a ediție a Bienalei Naționale de Artă Plastică ”Lascăr Vorel”, ce se va desfășura la Piatra Neamț
în perioada noiembrie – decembrie2015. Lucrările vor fi expediate până cel târziu  pe data de 4 noiembrie 2015, data expeditiei, prin curierat, fiind ambalate corespunzător şi neapărat însoţite de Formularul de participare completat cu litere de tipar.
Lucrările expuse în cadrul bienalei vor fi jurizate de specialişti în domeniu care vor acorda: “Marele Premiu”, premiile principale în cadrul fiecărei categorii şi alte premii speciale. Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul organizatorilor, finanţatorilor şi sponsorilor. Lucrările nominalizate se vor regăsi în catalogul/albumul Bienalei. Fiecare artist expozant  va primi un exemplar al acestuia. Fiecare expozant nominalizat va primi o diplomă de nominalizare care va însoţi lucrările returnate.

Conditiile de participare sunt stabilite prin Regulament.
Relaţii suplimentare se pot obţine de la:
Muzeul de Artă:  D-na Violeta Dinu,

tel. 0233 217496, mobil  0726 461812
FundaţiaVorel:  D-na Maria Huminiuc,

tel. 0233 210308, mobil  0722 252574
UA.P –  filiala Neamţ:  D-nul Ştefan Potop

tel. 0233 222240, mobil  0745 158960

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.