Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Proiectului expozițional “P.Edy.S” @ CAV

Proiectului expozițional “P.Edy.S” @ CAV
Administrator
Parterul Galeriei Caminului Artei a fost dedicat Proiectului expozițional “P.Edy.S”. Este gândit în amintitrea lui Pavel Eduard Ștefan și evocă o tragedie. Este o temă legată de pasiune, risc și aventură. Este un discurs vizual despre putere și limită, despre fragil și dur, despre dorință și control, pe relația om-motocicletă. Este realizat intr-o tehnica desavarsita a picturii in ulei pe panza cu conotatii grafice de pixeli digitali de culoare neagra. Evenimentul se adreseaza publicului larg, dar in mod special impatimitilor de motoare, avand ca rezultat multe momente de meditatie si reflectie. Este o expozitie care nu trebuie ratata. #arta#kunst#Caminulartei#pictura#expozitiepictura#expozitie#Bucurest

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.