Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Propuneri de expoziții pentru a fi incluse în programul MNAC pentru perioada iulie 2017 – iulie 2018

Propuneri de expoziții pentru a fi incluse în programul MNAC pentru perioada iulie 2017 – iulie 2018
Administrator
APEL DE PROIECTE MNAC 2017 –2018

Muzeul Naţional de Artă Contemporană invită specialiștii din zona artelor vizuale contemporane să contribuie cu propuneri de expoziții pentru a fi incluse în programul MNAC pentru perioada iulie 2017 – iulie 2018. Toate formatele de expoziții – de la expoziții monografice sau tematice – și toate tipurile de bugete (mic / mijlociu / mare) sunt invitate. Sunt încurajate toate disciplinele de cultură vizuală (arte plastice, arte decorative, design, fotografie, media) și toate mediile, de la cele tradiționale până la mediile electronice și transdisciplinare.

Apelul este destinat proiectelor concepute pentru următoarelor spații MNAC:

  • MNAC-Palatul Parlamentului, etaj 2

  • MNAC-Palatul Parlamentului, etaj 3

  • MNAC-Palatul Parlamentului, etaj 4

DOSARUL DE APEL VA CONŢINE:

Propunere de proiectDescarcă Formular

Bugetul proiectuluiDescarcă Formular(RON)

CV și Portofoliu curator și artist / grupuri de artiști

Documentele vor fi transmise la adresa electronică info@mnac.ro, trimise prin poștă / curier sau depuse la Secretariatul MNAC – de luni până vineri, între 10:00 și 16:00 – (Palatul Parlamentului, Aripa E4, str. Izvor 2-4, acces din Calea 13 Septembrie, etaj 4, București 050563) până la data de 02.11.2016, orele 24:00.

Propunerile vor trebui sa conțină:

– o scurtă descriere a proiectului;

– menționarea orientativă a perioadei propuse pentru eveniment;

– menționarea orientativă a spațiului căruia îi e destinat proiectul;

– un estimat de timp necesar pentru cercetare;

– o argumentație de ordin conceptual;

– specificația tipului de buget vizat (mic <2500 EUR / mijlociu 2500-5000 EUR / mare 5.000-7.000 EUR);

– o descriere a bugetului.

Toate proiectele propuse trebuie să se afle la prima prezentare publică. Sunt preferate proiectele care propun artiști care nu au mai avut expunere în programele MNAC.
Propunerile vor fi evaluate în cadrul unei Comisii de specialitate, care va stabili o listă de priorități pentru a fi analizată în Consiliul Științific. În urma acestei proceduri se va alcătui planul de activități pentru anul 2016-2017.

CALENDAR:

Termen limită de depunere a proiectelor: 30.10.2016, orele 24:00

Anunțarea rezultatelor evaluărilor Comisiei de specialitate și a Consiliului Științific: 09.12.2016

Anunțarea rezultatelor finale, în urma negocierilor cu autorii proiectelor selectate: 31.01.2017

Perioada de desfășurare a proiectelor câștigătoare: iulie 2017 – iulie 2018

 

Atenție! Mărimea totală a mesajului nu trebuie să depăşească 7 MB. În cazul depăşirii ei, vă rugăm trimiteți documentele utilizând www.wetransfer.com. (Vă rugăm să nu folosiți alte forme de transfer).

Scroll upScroll down

logo2

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.