Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2020

Scroll to top

Top

Radovan Trnavac Mića @ Serbia

Radovan Trnavac Mića @ Serbia
Administrator
Dragi prieteni!

Marţi, pe 8. August, la ora 20, în studiul internaţional de artă „Radovan trnavac it” va deschide o expoziţie a trei artişti faimoşi din România: Adrian Sandua, Cosmina Moldovana Florin şi costina brateanua. O expoziţie intitulată ” artişti români de artă contemporană ” face parte din evenimentul tradiţional cultural-divertisment, oraş, naţional şi internaţional al ” seara seara „, care sărbătoreşte a 31.-a aniversare a acestui an.

Adrian Sandu este un pictor și un pictor care pictura este o chestie. Munca sa păstrează unele dintre elementele de recente ale artei române, dar este, de asemenea, foarte specifică și proprie, fără nici un cadru și definiție, și dovedește că artistul posedă pasiune pentru autonomie, indiferent de ce.

Cosmin Moldovan Florin este sculptor, ale cărui sculpturi sunt clare, puternice, de multe ori robust, cu sarcasm și cu o atitudine profundă de atitudine ironie-umetnikovim la peşteră peşteră și la fiecare special din lumea modernă. În munca sa, Cosmin Moldovan folosește materiale ușoare și culori calde, care doar accentuează mesajul puternic al lumii moderne.

Costas Brăteanu este un pictor al discursului special de artă, tehnici și poetică. Compoziția lui de culoare are o structură ușoară, iar crezul său de pictură este la granița de, astfel încât operele sale de artă sunt un fel de portal către spații magnifice imaginare în afara orizonturile, dincolo de cer. Costas brateanu este un artist care este intrigant, provocator și proaspăt și are multe de spus la nivel național și internațional.

Înainte de deschiderea oficială a expoziţiei, vizitatorii vor putea să se bucure de performanţa costina brateanua, care va crea noi akrilike pe pânză. Această experienţă artistică unică va fi înregistrată şi direct pe pânza cea mare. În momentul creării de noi artă, publicul va putea să se bucure de muzica pentru această seară, în special pregătită de către valjevac, branko popovic, care a terminat colegiul de muzică berkeley din Boston.

Expoziţia va fi deschisă până în 8. Septembrie 2017.

Un catalog în format electronic poate să se uite la următorul link:
https://www.ius-trnavac.org/rumunski-umetnici-katalog/

Sau poţi s-o iei direct. Format pdf la următorul link:
Artişti români de artă contemporană – catalog

Redarea imaginii poate fi văzută sau descărcată de la următorul link:
Artişti români de artă contemporană – galerie galerie

Studioul International de arta „Radovan trnavac mica” – Suvoborska 48/1, 14000 valjevo, Serbia, tel / fax: + 381 14 225 155, web: www.ius-trnavac.org, e-mail: Studiotrnavac@Gmail.Com

Dacă nu sunteți interesat de primirea de informații de e-mail de la site-ul www.ius-trnavac.org, vă rugăm să apăsați aici pentru a verifica afară.