Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 23, 2017

Scroll to top

Top

Radu Dan Octavian 16.08.1929 – 26.06.2017

Radu Dan Octavian 16.08.1929 – 26.06.2017
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a maestrului Dan RADU.

Personalitate artistică viguroasă, manifestatată încă din 1956 cînd debutează la anuala de grafică, Dan RADU a excelat în domenii ca grafica de carte și publicitară, afișul și caricatura.

Prodigioasa activitate de creație e caracterizată de o operă unde linia unui desen fluent și incisiv

pune în valoare trasături psihologice ori de conduită morală. Causticitatea și ironia pamfletică denotă sensibilitatea unui poet hărăzit, elocvență a posibilității în care efemerul se transformă intr-o dovadă vie a perenității.

Slujba de înmormîntare va avea loc joi 29 iunie 2017, ora 13,30 la Capela Cimitirului Bellu.

Transmitem întraga compasiune familiei, prietenilor, celor care l-au cunoscut și prețuit.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză