Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 24, 2017

Scroll to top

Top

Radu Dan Octavian 16.08.1929 – 26.06.2017

Radu Dan Octavian 16.08.1929 – 26.06.2017
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a maestrului Dan RADU.

Personalitate artistică viguroasă, manifestatată încă din 1956 cînd debutează la anuala de grafică, Dan RADU a excelat în domenii ca grafica de carte și publicitară, afișul și caricatura.

Prodigioasa activitate de creație e caracterizată de o operă unde linia unui desen fluent și incisiv

pune în valoare trasături psihologice ori de conduită morală. Causticitatea și ironia pamfletică denotă sensibilitatea unui poet hărăzit, elocvență a posibilității în care efemerul se transformă intr-o dovadă vie a perenității.

Slujba de înmormîntare va avea loc joi 29 iunie 2017, ora 13,30 la Capela Cimitirului Bellu.

Transmitem întraga compasiune familiei, prietenilor, celor care l-au cunoscut și prețuit.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.