Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Radu Hangan și Marian Coman @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Radu Hangan și Marian Coman @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Administrator
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită joi, 08 decembrie 2016, de la ora 17.00 la vernisajul expoziției de pictură a artiștilor plastici Radu Hangan și Marian Coman, care va avea loc în sălile de Artă Contemporană a Complexului Muzeal Bistrița -Năsăud din str. Gen. Grigore Bălan nr.19.
Artistul Radu Hangan se integrează în generația lui, între cei care comunică altfel, unde detaliile nu par să fie importante dacă ideea generală a fost transmisă, de fapt nici nu mai contează dacă culoarea este obținută dintr-un pigment stors bine din tub sau este un colaj luat rapid dintr-o mușama, dintr-o draperie sau dintr-un obiect uitat să mai fie reciclat.
Marian Coman este un maestru al liniei, al construcției plastice bazate pe expresivitatea formelor anatomice, pe obiectivitatea atemporală a caracteristicilor corpului uman. Cu aceste principii artistul se individualizează în spațiul artelor plastice contemporane, dominate de idei și concepte abstracte.

Prezintă: istoric de artă prof. Vasile Duda

Vă așteptăm cu drag!

MANAGER,
Alexandru Gavrilaș

radu-hangan

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.