Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

RAME @ Brăila

RAME @ Brăila
Administrator
Filiala din Brăila a Uniunii Artiștilor Plastici din România, alături de doamna CARMEN RACOVITZĂ vă invită la vernisajul expoziției ,,RAME” ce va avea loc la GALERIA DE ARTĂ BRĂILA,
joi, 28 iulie 2016, ora 18.00.
Expoziția de portrete flamande deformate prin prelucrări digitale ce includ rama ca fiind zona importanta a tabloului, va fi deschisă în perioada 28.07 – 17.08.2016.

Carmen Racoviță despre expoziție:
Rame.. De ce rame?..pentru ca rama unui tablou e întotdeauna exterioara spațiului în care trudește artistul. Îndrăznesc să dau drepturi egale acestei zone marginalizate în așa fel încât ele invadeaza, acaparează, multiplică spațiul, devenit virtual. Deformările portretelor în oglinda convexă nu fac decât să transforme și să reinterpreteze, să amalgameze zonele tradiționale ale tabloului clasic.

Rame

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.