Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

RECUZITA.PLUS GRAFICĂ @ Suceava

RECUZITA.PLUS GRAFICĂ @ Suceava
Administrator
08 – 31 DEC. 2017
GAL. “ION IRIMESCU” SUCEAVA

Prima expoziţie de autor la Suceava, ce se adaugă unor participări de grup şi colective (2009, 2010, 2012 şi 2014).
Anul trecut, tot în decembrie, debuta prima etapă expoziţională, sub aceeaşi titulatură – Recuzita – la Galeria N. Tonitza din Iaşi; câteva din titlurile prezente atunci pe simeze se regăsesc şi de această dată, într-o selecţie de 25 de piese executate în tehnici specific graficii – gravură sau grafică de şevalet. Majoritatea lucrărilor au un caracter retro/introspectiv, unele aparţinând unor cicluri tematice mai vechi (2013), precum şi unor cicluri mai noi de creatie (2015-2017) – MegaFonie, Simetrie subiectivă, Jurnal nocturn sau Aqua.
Rătacit în mijlocul unei societăţi contemporane caracterizată printr-un consumism excesiv, decadent, înconjurat la tot pasul de simbouluri – unele având rădăcini în pseudotradiţie, altele devenite déjà icon-uri sau oferte de tip “2 în 1”, încerc, ca artist, să evadez şi să mă izolez totodată din acest conglomerat social-manipulatoriu, încercând, cu o dulce-amară ironie, să punctez şi să grafiez aceste extreme. Visual, optez între un figurativ cu uşoară inserţie expresionistă şi simbolism, un simbolism (re)adaptat propriilor necesităţi de prefigurare ale semnului abstract.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.