Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Redirecționați 20% din impozitul pe profit

Administrator

Stimate doamne, stimaţi domni

În luna decembrie există posibilitatea redirecționării a 20% din impozitul pe profit datorat statului către o asociatie sau fundaţie, prin contract de sponsorizare al unui proiect editorial sau cultural.

http://www.stiriong.ro/legislatie/legislatie-ong/redirectionarea-impozitului-pe-profit-de

Uniunea Artiştilor Plastici din România este o organizatie nonprofit, neguvernamentală care cuprinde câteva mii de creatori din domeniul artelor vizuale.
Activitatea noastră este vizibilă în toată ţara dar şi în plan internațional.
Revista ARTA editată de U.A.P din România cu o bogată istorie, precum şi Revista ARTA online se bucură de apreciere, fiind unice în România ca anvergura şi profesionalism.
Proiectele noastre pentru perioada 2016 – 2020: Reconversia CFP (Combinatul Fondului Plastic) într-un Centru Internaţional al Artelor Vizuale, digitizarea arhivei UAP din România, Premiile U.A.P sunt cuprinse în strategia U.A.P din România.
Datele noastre de identificare sunt:
UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI din ROMÂNIA

CIF RO 1590350
Cont: RO83BACX0000003005108002 Banca UniCredit Țiriac Bank

Vă stăm la dispoziţie pentru alte detalii legate de activitatea noastră şi de proiectele din 2016.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm,

Cristiana Russu
Vicepreședinte UAP din România

Uniunea Artiştilor Plastici din România
Sediul central: Piaţa Amzei nr. 13, etaj 4, sector 1, Bucureşti
Sediul social: Str. Băiculeşti nr. 29, sector 1, Bucureşti

Tel: 0722 204 772
e-mail: office@uap.ro ; comunicare@uap.ro
www.uap.rowww.revistaarta.ro

Descarcă de aici comunicatul.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.