Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Romana Țopescu

Administrator
Romana Topescu
Romana Țopescu
Adresa: București – România
Tel: +40724-917.623; +40771-399.791
e-mail: contact@romanatopescu.com, romana_topescu@yahoo.com

Colier

Colier

Prezentare Demers Artistic

Lumea mea interioară este un amestec de fantezie , inspirație , de ani de atent studiat și sentimente . Aceasta este ceea ce mă străduiesc să transmită prin intermediul creațiile mele . Lucrez cu o metoda unica am dezvoltat , un melanj de silicon și alte materiale , cum ar fi rășină , sticlă , hârtie , cristale , argint , pene și pietre prețioase .
Îmi place să cred că munca mea induce un anumit sentiment de vitalitate și bucurie , fiind foarte adesea descris ca purtând o dimensiune organică , tactil .

website link: www.facebook.com/romana.topescu, http://romanatopescu.com/, romana-accessories.tumblr.com/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.