Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Voiaj

Administrator

Vineri 17 octombrie ora 17:00 la Galeria de artă „Simeza” din Bucureşti va avea loc vernisajul primei expoziţii a grupului artistic „6 x 6” format din Daniel APOSTU, CARATANASE, Vera IORGULESCU-LUCHIAN, Doru LUCHIAN, Eva RADU şi Andreea TEODORESCU. Expoziţia este intitulată „Voiaj” şi fiecare artist prezintă câte 6 lucrări, iar în 2015 va putea fi văzută la Tulcea şi apoi Timişoara. Cuvânt de deschidere: criticul de artă Mihai PLĂMĂDEALĂ şi conf. univ. dr. Petru LUCACI (Preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici din România).

Voiaj

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.