Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Rosetti Andrei

Administrator
Andrei Rosetti
Rosetti Andrei
Adresa: Str. George Enescu, Bl 4, Ap 30, Deva – România
Tel: +407410 699 559
e-mail: arosetti@gmail.com

Brebu Nou - Crini - nici Solomon, 35 x 50 cm, Ulei pe panza, Weidenthal – Lilies - even Solomon, 35 x 50 cm, Oil on canvas

Brebu Nou Crini nici Solomon, 35×50 cm. Ulei pe-panza

Prezentare Demers Artistic

Subiectele sunt aparent lipsite de grandoare, coborând în anonimatul lucrurilor obişnuite sau chiar a celor lipsite de importanţă. Tocmai în aceste forme anodine, care de obicei trec neobservate, pare să se ascundă materia demnă de a fi transformată şi spiritualizată prin efortul creator.
În viziunea lui Andrei Rosetti această materie este acum „fereastra” şi „zidul” sau „fereastra zidită”, suprafeţele amorfe, decupate din complexul urban şi izolate în adevărate „eşantioane”. Supuse privirii atente a pictorului, care vede dincolo de aceste aparenţe, motivele se metamorfozează devenind suprafeţe vibrate, delicat colorate sub jocurile de lumină şi de umbră. Acaparând întreaga imagine a tabloului, zidurile şi texturile lor dislocă peisajul, care, uneori se întrezăreşte doar într-un colţ sau sub forma unor elemente sumare de vegetaţie, făcându-şi apariţia episodică în tablou.

Ileana Pintilie – critic de artă, curator

website link: andreirosetti.wordpress.com,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.