Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Rusu Alexandra-Andreea

Administrator
RUSU ALEXANDRA ANDREEA
Rusu Alexandra-Andreea
Adresa: Str.Jean Steriadi Nr.24, sector 3, Bucureşti – România
Tel: +40720182317
e-mail: rusu.alexandra.andreea@gmail.com
Pereţi în Creştere - Growing Wall Imprimare digitală pe suport textil - 185x85 cm
Pereţi în Creştere – Growing Wall Imprimare digitală pe suport textil – 185×85 cm
Prezentare Demers Artistic

Cercetarea mea este indreptata catre descifrarea logicii transmiterii gestului tehnologic si in special a fundamentelor traditiei tehnologice (cu accent pe traditia tehnologica textila), contribuind astfel la domeniul teoriei culturii. Experimentele incadrate in zona artei fibrei sunt axate pe revitalizarea tehnologiilor textile traditionale si pe prezentarea lor drept solutii viabile pentru designul textil sustenabil si pentru educatia in domeniul designului textil. Revitalizarea tehnologiilor „verzi”, tehnologiilor care au fost testate de-a lungul mileniilor, a gesturilor tehnologice care au intarit legaturile intre oameni, artefacte si mediu le consider a fi de o mare importanta. Contributia mea la proiecte educationale este relationata dezvoltarii unor metode de conservare si revitalizare a patrimoniului tehnologic prin intermediul educatiei online. In cercetarea mea teoretica investighez logica traditiei tehnologice, urmarind etapele tehnologice ale diferitelor tehnologii textile pentru a descoperi deciziile care au contribuit la dezvoltarea umanitatii. Cercetarea mea abordeaza si domeniul interdisciplinar al textilelor inteligente, dezvoltand propriile idei si propunandu-mi sa descopar solutii tehnologice pentru noul mileniu.

website link www.rusualexandraandreea.wix.com/racv
; www.alexandrarusu.blogspot.com

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.