Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Rusu Alexandra-Andreea

Administrator
RUSU ALEXANDRA ANDREEA
Rusu Alexandra-Andreea
Adresa: Str.Jean Steriadi Nr.24, sector 3, Bucureşti – România
Tel: +40720182317
e-mail: rusu.alexandra.andreea@gmail.com
Pereţi în Creştere - Growing Wall Imprimare digitală pe suport textil - 185x85 cm
Pereţi în Creştere – Growing Wall Imprimare digitală pe suport textil – 185×85 cm
Prezentare Demers Artistic

Cercetarea mea este indreptata catre descifrarea logicii transmiterii gestului tehnologic si in special a fundamentelor traditiei tehnologice (cu accent pe traditia tehnologica textila), contribuind astfel la domeniul teoriei culturii. Experimentele incadrate in zona artei fibrei sunt axate pe revitalizarea tehnologiilor textile traditionale si pe prezentarea lor drept solutii viabile pentru designul textil sustenabil si pentru educatia in domeniul designului textil. Revitalizarea tehnologiilor „verzi”, tehnologiilor care au fost testate de-a lungul mileniilor, a gesturilor tehnologice care au intarit legaturile intre oameni, artefacte si mediu le consider a fi de o mare importanta. Contributia mea la proiecte educationale este relationata dezvoltarii unor metode de conservare si revitalizare a patrimoniului tehnologic prin intermediul educatiei online. In cercetarea mea teoretica investighez logica traditiei tehnologice, urmarind etapele tehnologice ale diferitelor tehnologii textile pentru a descoperi deciziile care au contribuit la dezvoltarea umanitatii. Cercetarea mea abordeaza si domeniul interdisciplinar al textilelor inteligente, dezvoltand propriile idei si propunandu-mi sa descopar solutii tehnologice pentru noul mileniu.

website link www.rusualexandraandreea.wix.com/racv
; www.alexandrarusu.blogspot.com

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.