Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

SAFTOIU NICOLAE 28.03.1935 – 31.05.2017

SAFTOIU NICOLAE 28.03.1935 – 31.05.2017
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profundă mâhnire trecerea în veșnicie în data de 31 mai 2017, a graficianu SAFTOIU NICOLAE, nascut in 28.03.1935 la Cozieni Jud. ilfov.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă 03 iunie 2017, ora 13, în satul Lunca, com. Stoenesti, jud Dambovita.

Pentru cei ce doresc să participe alături de familia îndurerată la procesiunea de înmormântare, vă îndrumăm către localitate astfel: din Târgoviște de la primărie, se face dreapta spre Dragoslavele și este al doilea sat.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.